Záhadná smrt dívky (†18) z Prahy: Pomáhala jí matka spáchat sebevraždu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Záhadná smrt dívky (†18) z Prahy: Pomáhala jí matka spáchat sebevraždu?

Stan na opuštěné louce ukrýval zkrvavené tělo.
Stan na opuštěné louce ukrýval zkrvavené tělo. (PČR)

Velká tajemství panují okolo tragického případu úmrtí dívky (†18) z Prahy. Tu měla ve čtvrtek brutálně zavraždit její matka (54). Proč, to zatím zůstává bez odpovědi. Podle dobře informovaného zdroje za vším může s největší pravděpodobností být zoufalý čin zoufalé matky těžce nemocné dcery. Objevily se ale i spekulace, že by smrt mohla mít souvislost s jakousi sektou.

Policie ale k celému případu mlčí. Včera kriminalisté pouze přiznali, že ženu vzali do vazby. „Žena je obviněna z vraždy a stíhána vazebně. Soud akceptoval návrh, protože hrozilo, že by se mohla vyhýbat vyšetřování,“ uvedla jihočeská policejní mluvčí Štěpánka Uhlířová. Vyšlo také najevo, že matka na místo sama zavolala policii. Při pátrání po stanu pak pomáhali i záchranáři.

„Byli jsme požádáni o pomoc s hledáním mrtvé dívky. Byli jsme rovnou informováni, že hledáme tělo mrtvé mladé ženy. Po nějaké době jsme dívku ve stanu objevili a následně se na místo dostavili i kriminalisté,“ popsal mluvčí horských záchranářů Milan Janďura.

Co se na opuštěné louce odehrálo?

Verze 1: Asistovaná sebevražda

„Co tu aspoň policajti říkali, ta dívka byla těžce, nevyléčitelně nemocná, navíc nějak psychicky narušená. Prý chtěla sama skoncovat se životem, nechtěla dál žít, a protože se jí to nepovedlo a takzvaně by se trápila, zoufalá matka čin prý dokonala. Prý i ta máma je nějaká zvláštní. Někdo tu říkal, že i patřily snad k nějaké sektě, ale jestli je to pravda, netuším. Nikdo je tu neznal, byly prý z Prahy,“ popsala Aha! žena bydlící v Borové Ladě.

Samotnou ji rozčiluje, že policie mlčí a mlží. „Vždyť ani starostce neřekli, že se tu něco takového stalo. A vznikly hned spekulace, že tu řádí šílený vrah,“ dodala obyvatelka.

Verze 2: Vražda po hádce

Této verzi nahrává hlavně způsob provedení hrůzného činu. Dívka měla na těle řezné a bodné rány. Útok byl poměrně brutální, což by svědčilo spíše o násilném činu vedeném s velkou razancí.

Přečtěte si
mondego
11. 9. 2012 • 07:05

jen tebe se nedaří zbavit, hlupačko

hillaarkaa
10. 9. 2012 • 14:25

Lidi péércají jak o život,je jedno s kým ,skáčou z Nuseláku,do metra,chlastěj metanol...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.