Pohřeb Lucie (†32), ženy policajta: Manžel ji prý nelidsky týral! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pohřeb Lucie (†32), ženy policajta: Manžel ji prý nelidsky týral!

Maminka se poté, co řekla své dceři poslední sbohem, zhroutila.
Maminka se poté, co řekla své dceři poslední sbohem, zhroutila. (Aha! – Martin Přibyl)

»Proč se zastřelila? Jak je možné, že se zabila jeho zbraní, když měla vlastní pistoli? Byla to sebevražda?« Mnoho otázek se vznášelo v napjaté atmosféře při sobotním pohřbu Lucie Bulantové (†32), která se zastřelila služební pistolí svého manžela, policisty Romana (36). Vinu na její smrti nese podle Luciiných známých a kamarádů právě on. Prý ji psychicky a fyzicky týral!

Pro Luciinu rodinu, dva malé chlapce (1,5 a 6), kamarády a známé, je stále těžko uvěřitelné, že mladou ženu už nikdy neuvidí. Při smutečním rozloučením jen s obtížemi potlačovali vzlykání a hlasitý pláč. Její maminka se po pohřbu zhroutila v slzách.

Podle Zdeňka Gábora, Luciina dlouholetého kamaráda, který podal po smrti matky dvou malých chlapců na policistu Romana trestní oznámení, přišel na pohřeb z Lucčiných známých jen každý druhý. „Bylo tu o polovinu méně lidí. Nepřišli, protože se báli… že by něco udělali Romanovi. Nechtěli prostě při pohřbu dělat problémy,“ řekl Aha! Lucčin kamarád.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.