Vdova po hokejistovi Markovi (†31) poprvé promluvila: V hlavě mi stále zní ta strašná věta | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vdova po hokejistovi Markovi (†31) poprvé promluvila: V hlavě mi stále zní ta strašná věta

Lucie Marková poprvé veřejně promluvila o smrti svého manžela.
Lucie Marková poprvé veřejně promluvila o smrti svého manžela. (Koláž Aha!)

Málokdo si uvědomí bolest, která jí drásá srdce. Lucie Marková (31) přišla o manžela, skvělého hokejistu Jana Marka (†31). Zahynul 7. září v troskách letadla u ruské Jaroslavle, za kterou hrál. Ve vteřině se jí zhroutil svět. "Rusko mi vzalo to nejcennější, co jsem měla," řekla. Po roce našla sílu poprvé veřejně promluvit o tom, co cítí. Je smutná, ale bojuje. Jen pár týdnů před tragédií se jim totiž narodil syn Honzík. Ten dělá mamince radost. Dokáže jí na tváři vykouzlit úsměv, který jí tak sluší...

Lucie, je tomu rok, co jste při obrovské tragédii přišla o manžela...
"To byl nejhnusnější den v mém životě. Katastrofa. Byli jsme s malým Honzíkem v Hradci u Marků. Koupili jsme si rybičku, že si uděláme fajn den. Zrovna jsem seděla nad diářem a dělala si křížky, kdy tam (v Rusku) můžeme být a kdy se mi to kryje se školou. Když volal Robert Spálenka (hokejový agent Jana Marka). Tu větu mám v hlavě jako živou: ’Lucinko, spadlo letadlo.’ Věděla jsem okamžitě, že je konec. Složila jsem se, zbytek dne si nepamatuju. Vím jen, že mi pořád zvonil telefon..."

CELÝ, VELMI OTEVŘENÝ A EMOTIVNÍ ROZHOVOR NAJDETE VE ČTVRTEČNÍM TIŠTĚNÉM VYDÁNÍ DENÍKU AHA!

 

 

 


Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.