Měl čerstvý řidičák a hazardoval: 5 zraněných mladých lidí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Měl čerstvý řidičák a hazardoval: 5 zraněných mladých lidí!

Ze Škody Octavia plné lidí udělal nezkušený řidič hromadu šrotu.
Ze Škody Octavia plné lidí udělal nezkušený řidič hromadu šrotu. (PČR)

S ještě »mokrými« řidičáky hazardují se životy. Pět vážně zraněných mladých lidí vyprošťovali záchranáři z trosek Škody Octavie, která havarovala v pondělí v půl desáté večer v Českých Budějovicích.

Zřejmě rychlá jízda se čerstvému řidiči (18) vymkla z rukou. „V levotočivé zatáčce vyjel mimo komunikaci, následně na obrubník, dostal smyk, ve kterém přejel do protisměru a tam vlevo mimo silnici narazil do sloupu veřejného osvětlení,“ popsala policejní mluvčí Regina Tupá.

Šofér utrpěl těžké zranění hlavy a je v kritickém stavu. Z auta ho museli vystříhat hasiči. V nemocnici skončili i další dva mladíci (oba 20) a dvě slečny (20 a 17). „Mají středně těžká zranění, především zlomeniny horních končetin,“ uvedla mluvčí jihočeské záchranky Petra Kafková. Policie hledá svědky nehody. Mohou volat na linku 158.

Podobné tragédie

Vrátil se jen jeden

21. července: Z diskotéky se ze čtyř mladíků z Táborska vrátil domů jen jediný (18). Tři jeho kamarádi (všichni 19) zahynuli v troskách havarované Alfy Romeo, která ve vysoké rychlosti narazila do stromu.

Zahynuli čtyři

12. srpna: Nedaleko Klášterce nad Ohří zahynuli čtyři studenti keramické školy z Karlových Varů – Filip S. (†18), jeho snoubenka Alexandra S. (†17), Petr (†17) a Karolína K. (†17), jedna dívka přežila s těžkým zraněním.

Zabil spolujezdkyni

26. srpna: Smrtí spolujezdkyně (†20) skončila rychlá jízda u Smržova na Královéhradecku. Řidič (23) hondy přejel do protisměru, kde havaroval do příkopu. Další dva mladí byli zraněni.

Autor:  vet

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.