Skandál polského vicepremiéra: Nabízel práci, ale za sex! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Skandál polského vicepremiéra: Nabízel práci, ale za sex!

Polský vicepremiér Andrzej Leper čelí sexuálnímu skandálu.
Polský vicepremiér Andrzej Leper čelí sexuálnímu skandálu.

VARŠAVA – Jste žena a chcete do polské politiky? Nabídněte sex! Alespoň takhle to prý v Polsku chodí podle Anety K., která si přes postel měla zajistit lukrativní smlouvu ve vládním hnutí Sebeobrana!

K sexu ji prý nutili Andrzej Leper (šéf strany, místopředseda vlády a ministr zemědělství) a Stanislaw Lyźwińský (poslanec). Leper vše popírá: „Nemám s tím nic společného! Je to urážka mojí rodiny.“ A jak vše podle Anety K. začalo? V roce 2001 neměla práci, ale zato dvě děti. Nabídku na »práci za sex« dostala od kolegyně, která vedla Lyźwińského kancelář. Kolegyně se sexem pro šéfa nesouhlasila, takže měla za sebe najít náhradu.

O den později prý Anetu zavezla parlamentní limuzína do poslaneckého hotelu, kde strávila noc s předsedou hnutí. „Věděla jsem, že to nebude vlastivědný zájezd,“ řekla Aneta. Ale za udržení místa prý musela celé roky platit tělesnými požitky Lyźwińskému. Státní zastupitelství už případ začalo prověřovat.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.