Příšerné přiznání: Rozpáral jsem ženu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Příšerné přiznání: Rozpáral jsem ženu!

PRAHA – Po následcích hrůzného činu, za který by se nestyděl ani slavný anglický vrah prostitutek Jack Rozparovač, pátrali v minulých dnech detektivové z pražské mordparty. Údajný vrah (30) se sám odevzdal do jejich rukou a popsal jim čin, nad kterým tuhla krev v žilách.

Nad pachatelem »visel« výjimečný trest. Doznání však v takovýchto případech nestačí. Bylo třeba najít oběť...

Hrůzná výpověď muže před kriminalisty trvala asi hodinu. Líčil, jak se v jednom pražském podniku seznámil s ženou (50), jak se milovali a jak si s jejím tělem později pohrával vyzbrojen nožem a dalšími smrtonosnými nástroji. Po tomto vyprávění detektivové okamžitě rozjeli intenzivní pátrání po oběti brutální vraždy. „Dělali jsme to, co děláme obvykle v podobných případech. Prohledávali jsme místo činu. Vyzpovídali zaměstnance restaurace i lidi z jejího okolí, z prostředí podezřelého atd. Celé to bylo podivné, ale věděli jsme, že ta žena skutečně existuje, a to byl problém. Nic jsme nemohli podcenit,“ řekl Aha! jeden z detektivů.

Navíc »zabiják« popisoval veškeré detaily příběhu velmi věrohodně. Mrtvou ale policisté hledali marně. Nikdo nic netušil a části těla také neobjevili. A tak po dvou dnech usilovné práce v terénu znovu »násilníka« vyslechli. Konečně mohli kauzu brutální vraždy uzavřít. Muž kápl božskou a opět se přiznal, ovšem k něčemu docela jinému. Celou hrůzu si vymyslel. Proč? Nesmírně ho totiž sexuálně vzrušovalo být zatčen, dostat pouta a vyprávět detektivům děsivý příběh. Místo za mřížemi skončil v psychiatrické léčebně.

Příběh »rozparovače«Tohle vyprávěl policistům:

„S tou ženou jsem se seznámil v restauraci. Byla štíhlá, tmavovlasá. Poseděli jsme, popili a dohodli se, že bychom to spolu mohli zkusit. Ještě ten večer jsme zašli do jednoho z pokojů. Svlékli jsme se a milovali. Pak jsem ji přivázal k posteli. Nechal jsem ji spoutanou ležet a šel do baru na panáka. Zpátky jsem se vrátil s velkým nabroušeným nožem. Nejdříve jsem ji hladil hrotem nože po krku, prsou a dalších částech těla. Občas jsem ji řízl. Pak jsem do ní nůž zabodl. To jsem udělal několikrát. Nakonec jsem jí podřízl hrdlo, až z něj začala stříkat krev. Čekal jsem. Když vykrvácela, tělo jsem naporcoval. Některé části jsem zabalil. Všechny jsem poschovával na různých místech restaurace.“

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.