Těhotná sestra mrtvých bratrů Gabriela (24): Maminka a tatínek na pohřeb nepřijdou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Těhotná sestra mrtvých bratrů Gabriela (24): Maminka a tatínek na pohřeb nepřijdou!

Ještě nedávno byli Gábina Držíková (vlevo) a Tomáš Orság šťastni. K synovi Ondřejovi brzy přibude sestřička. Jmenovat se bude Markétka.
Ještě nedávno byli Gábina Držíková (vlevo) a Tomáš Orság šťastni. K synovi Ondřejovi brzy přibude sestřička. Jmenovat se bude Markétka. (pro Aha! – Petra Dolanská)

Zítra pohřbí Gábina Držíková (24) z Dobratic na FrýdeckoMístecku své dva bratry. Rudolf (†28) zemřel minulý čtvrtek pod koly vlaku. Jeho bratrovi Vladislavovi (†26) selhalo za necelých 24 hodin srdce na rockovém festivalu ve Vizovicích jen několik chvil poté, co se dozvěděl, že umřel jeho bráška... Jejich sestra má obrovský strach o maminku, která se zhroutila a leží v nemocnici.

„Nevím, jak to všechno zvládnu, protože maminka je na tom hodně špatně a leží pořád v nemocnici na intenzivce. Tatínek je sice už doma, ale i on je na tom zdravotně špatně, takže se pohřbu nezúčastní ani on,“ řekla Aha! Gábina, která by měla na konci srpna porodit holčičku Markétku.

Ještě v pondělí odpoledne mladá žena nevěděla, zda pohřbí oba bratry najednou, protože mladší Vladislav se musel podrobit nařízené soudní pitvě v Olomouci. „Nakonec to v té hrůze dopadlo dobře a bráchové budou pohřbeni společně,“ říká subtilní žena, které je obrovskou oporou její druh Tomáš, s nímž má syna Ondřeje.

„Nejvíc nám vadí vyslovené výmysly, které se objevily v některých médiích. Z Vládi udělali feťáka a alkoholika. Není to pravda, oba kluci byli skvělí, oba pracovali a nikdo si neumí představit, jak nám je, když čteme tyhle bludy,“ řekl Aha! Tomáš Orság.

„Maminka se z toho všeho zhroutila a my se jen modlíme, aby si ty neskutečné výmysly, které o nás někteří šíří, nepřečetla. To by jí na zdravotním stavu nepřidalo,“ dodala tichým hlasem sestra mrtvých mužů.

Dobratičtí pomáhají

Tragédie otřásla všemi občany Dobratic. Ti se rozhodli, že rodině alespoň trochu vypomůžou. „Nejedná se o sbírku, prostě jsme se rozhodli, že vybereme nějaké peníze, aby měla paní Gábinka z čeho zaplatit pohřeb. Je to spontánní záležitost a my jí chceme opravdu všichni pomoct,“ řekla Lenka T.

„Gábinku i její bratry si pamatuji ještě z doby, kdy je maminka vodila do školky. Je mi jí strašně líto, a pokud bude cokoli potřebovat, pomůžu,“ dodala starší žena.

Přečtěte si
nenane
18. 7. 2012 • 20:30

Chudák ta těhotná paní, před porodem by potřebovala klid a místo toho zažívá tolik neštěstí Je to strašné, držím palec jí, jejímu miminku a taky těm rodičům, ať celou tu smutnou situaci všichni zvládnou

setug
18. 7. 2012 • 15:49

Kroutím hlavou co je na tom článku špatného. Jste tam i Vy citován a to slušně.

setug
18. 7. 2012 • 15:47

Přečetla jsem si ten článek znova a nevidím tam nic špatného.

tomik197
18. 7. 2012 • 14:21

přečti si blesk,aha!.jeden vlastník

bibina90
18. 7. 2012 • 13:38

mně se teneto článek zdá celkem dobrý..co je zde nepravdivého?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.