Mňam! Mašinka na pizzu! Tohle je fast food se vším všudy! Za 2,5 minuty vám vypadne sýrová nebo šunková... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Mňam! Mašinka na pizzu! Tohle je fast food se vším všudy! Za 2,5 minuty vám vypadne sýrová nebo šunková...

Mašinka na pizzu
Mašinka na pizzu (Profimedia.cz)

Tak a pizzaři se mohou jít pást. Přijdou o práci!? Podle mnohých nejblbější vynález všech dob je totiž zruinuje. Automat na pizzu! Kdo to kdy slyšel? Za tohle by Zdeněk Pohlreich už ládoval tarasnici.

Italský fiškuntálek Claudio Torghel vymyslel »pizzomat«, mašinku na upečení pizzy. Fast food se vším všudy. Naházíte drobáky (5.95 dolarů), navolíte druh pizzy, na který máte chuť (prý je na výběr 200 chutí!), a počkáte si dvě a půl minuty, než křupavá dobrota vypadne.

V přístroji je prý obrovský pytel mouky, barely s kvalitní pramenitou vodou, ingredience, na které si jen vzpomenete, a nejlepší bio protlak. Peče se v infratroubě, aby to bylo rychle. Mňam, nechte si chutnat. Ale měli byste vědět, že v Itálii s tímhle milý Claudio nepochodil. Zato v Americe mu mohou ruce utrhat...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.