Naplánujte si program na blížící se prodloužený víkend! Máme pro vás super tipy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Naplánujte si program na blížící se prodloužený víkend! Máme pro vás super tipy!

Užijte si volno po svém za super ceny!
Užijte si volno po svém za super ceny! (WWW.SLEVISTE.CZ)

Už za pár dní jsou tu červencové svátky, které letos vychází na čtvrtek a pátek a tudíž slibují celé čtyři dny volna. Máte už program? Poradíme vám, jak strávit tyto dny co nejlépe za nejnižší cenu.

I tentokrát jsme vybírali z vašeho oblíbeného agregátoru slev www.Sleviste.cz, kde najdete ty nejlepší nabídky přehledně seřazené podle představ, které si sami naordinujete.

Pakliže chcete trávit dny aktivně, ale nechce se vám z Prahy, pořiďte si permanentku na sport a relax v hotelu Čechie. Golfový simulátor, tenis, bazén, posilovnu, squash a další sportovní aktivity oceníte i kdykoliv jindy během roku.


Jste milovníci vody? Vyrazte na raft! Se Slevištěm si můžete půjčit to nejlepší plavidlo za skvělou cenu! Teplé počasí si tak můžete užívat spolu s přáteli a pádly v ruce už za 200 korun/den. Podívejte se!

 

A „Brňáci“ nezůstanou zkrátka, všichni milovníci adrenalinu si můžou půjčit za skvělou cenu vozítka Segway a vyrazit na projížďku parkem. Zábavu ocení i rodiny s menšími dětmi, které si jízdu na Segway zamilují.

 

A kdo rád minigolf, skvěle si zahraje na hřišti v Edenu za bezkonkurenční cenu 165 korun. V ceně je i zapůjčení holí a míčku, navíc se můžete osvěžit skvělým občerstvením na terase.

 

 

 

Autor:  onl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.