Prezident Václav Klaus: Na fotbal nejel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Prezident Václav Klaus: Na fotbal nejel!

Neletěl ani Vondra.
Neletěl ani Vondra. (ČTK)

Ačkoliv je vášnivým fanouškem kopané a rád komentuje výsledky zápasů, rozhodl se prezident republiky Václav Klaus (71) včerejší čtvrtfinále mistrovství Evropy si vychutnat v Praze – nikoliv ve Varšavě, kde si naši fotbalisté zahráli s Portugalci.

Že do Polska nejede, uvedl jeho mluvčí Radim Ochvat s tím, že bude zápas »se zájmem« sledovat v televizi. Původně chtěl na zápas i ministr obrany Alexandr Vondra (50, ODS) vládní letkou, nechtěl ale čelit kvůli volbě dopravního prostředku kritice médií. „Zůstanu v Praze a našim fotbalistům budu fandit u televize,“ uvedl proto.

Nakonec tak byl zřejmě jediným naším vrcholným politikem na čtvrtfinále nenápadný ministr dopravy Pavel Dobeš (30, VV), který neletěl do Varšavy podpořit fotbalisty poprvé – před pěti dny si jej dokonce zahraniční novináři spletli s českým premiérem! Pro sebe i manželku si koupil sám běžnou letenku.

Autor:  vr

Přečtěte si
selmalita
22. 6. 2012 • 15:50

Mohl třeba vzít roli komentátora místo Čapka. Mám po mnoha letech vypozorováno,že pokud ten něco komentuje,vždy prohrajeme.Nejsem pověrčivý, ale tato zkušenost skutečně funguje.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.