Zoufalý vozíčkář Radomír Krupa z Frýdku-Místku: Nemám čím jezdit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zoufalý vozíčkář Radomír Krupa z Frýdku-Místku: Nemám čím jezdit!

vozu. Krupa ukazuje, že ovládání je podobné rádiu. Toto je staré a do vozu se namontovat nedá… Zoufalý vozíčkář Radomír Krupa z Frýdku-Místku: Radomír Krupa u vykradeného vozu.
vozu. Krupa ukazuje, že ovládání je podobné rádiu. Toto je staré a do vozu se namontovat nedá… Zoufalý vozíčkář Radomír Krupa z Frýdku-Místku: Radomír Krupa u vykradeného vozu. (pro Aha! – Jana Alžběta Mikulíková)

Vozíčkář Radomír Krupa (43) z Frýdku-Místku se chystal do práce, ale když přijel k autu a chtěl nasednout, zjistil, že mu ho přes noc někdo vybrakoval! A jako trofej nejcennější si odnesl speciální spojku, bez které je Radkovi auto úplně k ničemu. Přitom pracuje jako obchodní zástupce a ve voze tráví spoustu času. Teď ale nemá jak vydělávat na živobytí…

„Odemkl jsem a myslel, že špatně vidím. Ovládání spojky bylo vytržené z konektorů!“ líčí znechuceně. Navíc mu lapka z auta odnesl ještě kompresor na foukání kol invalidního vozíku, bundu a pár drobností. „Všechno bych oželel, ale bez spojky jezdit nemůžu. Do práce jsem dnes nedojel a nepojedu ani zítra. Na nový přístroj nemám,“ rozčiluje se. 

Speciální úprava pedálů (brzda, plyn) a samostatné ovládání spojky není zrovna levná záležitost. Odcizený ovladač přijde na víc než 60 tisíc korun! „Ten ovladač mu je k ničemu. Doufal jsem, že ji někde pohodí, až zjistí, že neukradl rádio, ale bohužel…,“ dodal zklamaně.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.