Nedělní menu v »mučírně«: Pancová měla šťavnatou pečeni! Rath si pomlaskával u segedínu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nedělní menu v »mučírně«: Pancová měla šťavnatou pečeni! Rath si pomlaskával u segedínu!

David Rath
David Rath (Aha! – Martin Přibyl, ČTK, ara)

Chléb a voda jednou denně. Takový jídelníček mívali odsouzenci v mučírnách. A přesně to by měl v cele dostat i z korupce podezřelý David Rath (46).

Za mučírnu totiž před poslanci označil vazbu, do níž byl umístěn, aby nemohl při vyšetřování ovlivňovat svědky. Aha! ale zjistilo, na čem si ve skutečnosti včera pochutnával nejen Rath, ale také další obvinění – Kateřina Pancová a Petr Kott.

Tak chutné obědy, jaké měli v neděli v Litoměřicích, Teplicích i Liberci, kde obvinění v současné době pobývají, by mohl kdekdo závidět. Nechyběla polévka, hlavní jídlo bylo z hovězího masa.

Pokud si chce něco podobného dopřát ten, kdo zrovna není za mřížemi, nechá za kilogram hovězího minimálně sto korun. A oni to mají zadarmo.

Každý vězeň má navíc možnost zpestřit si jídelníček nákupem v kantýně za tisíc korun týdně. Takhle se debužíruje v mučírně?

David Rath: Více o jeho zatčení a celé kauze čtě ZDE: blesk.cz/david-rath.

Nejlepší vtipy o kauze David Rath na facebooku najdete ZDE



Přečtěte si
qwertina
12. 6. 2012 • 17:42

mirkazam
12. 6. 2012 • 17:30

že Davídek si může přilepšovat v kantýně. Prachy na to má...

harulka
12. 6. 2012 • 11:54

pravda pravdoucí. Každému odsouzenému přijde po procesu od soudu rozhodnutí o zaplacení nákladů na pobyt ve vazbě. Za rok to činní cca 25 000,- Plus náklady na soudní řízení, to je dalších x desítek tisíc plus náklady na advokáta. Náklady na advokáta se platí i v případě, že byl přidělen ex offo. Tudíž je velký kec, že to mají zadarmo. Jo a nevěřte jídelním lístkům. Papír snese všechno. Napíšou hovězí vývar,ale hovězí to vidělo z rychlíku.Možná tak masox. Segedín,ale bez masa. atd. Každý si to může zkusit a pak nám může referovat, jestli to opravdu byly takové lázně z kapes daň.poplatníků.

avina
12. 6. 2012 • 10:18

nemá o čem psát.Propaguje Ratha-zdarma.Je fakt pěknej mužskej,závidíte mu publistiku a tak stále kolovrátek o ničem. To šereda Janoušek,plesnivý neurotik Bém,tlustý Nečas/opět znovu roste bradavice/,roztřesený Kalousek bez sexu...Díky za bezplatnou reklamu R.!

jity
12. 6. 2012 • 10:15

já bych si nechtěla pomlaskávat ve vyšetřovací vazbě ani na kaviáru se šampaňským. Raději na svobodě segedýn doma uvařený. Mńam a pivečko dvanácku Plzeň.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.