Ožrala Janoušek tvrdí, že... Nevěděl, že ženu přejel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Ožrala Janoušek tvrdí, že... Nevěděl, že ženu přejel!

Roman Janoušek
Roman Janoušek (Reprofoto TV Prima, TV Nova, ara)

Lobbista Roman Janoušek (43) konečně před policií vypovídal o tom, jak před dvěma měsíci opilý přejel Vietnamku (51), od nehody ujel a utíkal před muži zákona. O tom, že ženu zranil, prý nevěděl!

„Uvedl, že paní si všiml v okamžiku, kdy přišla k jeho vozu řešit nehodu. Věděl, že mu bouchala do kapoty a že s ním chtěla řešit nehodu. On ji řešit nechtěl,“ řekl Janouškův právník Vít Široký.

Pak se prý Janoušek rozjel a to, že jeho luxusní porsche ženu zachytilo a vážně zranilo, prý vůbec netušil. Sama Vietnamka předtím uvedla, že ji milionář nepřejel úmyslně. Janoušek ale více komentovat nechtěl, dále se prý vyjádří až u soudu. Je obviněn z těžkého ublížení na zdraví a ohrožení pod vlivem návykové látky, za což může dostat až deset let vězení.

Autor:  vr

Přečtěte si
gordon
7. 6. 2012 • 09:43

můžete jezdit bez řidičáku,ten si uložte doma do kredence.Pan Janoušek ho taky neměl u sebe a proto mu nemohl být odebrán. To je super novinka !!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.