Sok v lásce mu zabodl šroubovák do hlavy! Ladislav říká: »Chybělo pár milimetrů a nepřežil bych!« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Sok v lásce mu zabodl šroubovák do hlavy! Ladislav říká: »Chybělo pár milimetrů a nepřežil bych!«

Pan Ladislav (30) ze Slušovic na Zlínsku.
Pan Ladislav (30) ze Slušovic na Zlínsku. (pro Aha! – Jan Čada)

Obrovské štěstí v neštěstí měl pan Ladislav (30) ze Slušovic na Zlínsku. Po hádce o dívku mu silně opilý kolega z práce zabodl obrovskou silou do hlavy šroubovák. Ladislava od smrti dělily pouze milimetry! Lékaři ho ale zachránili. Mladý muž se teď vrací zpět do života a o svých pocitech promluvil s deníkem Aha!.

K neštěstí došlo na počátku dubna (Aha! informovalo). Oba kamarádi se hádali kvůli dívce. Útočníkovi se dvěma promile alkoholu nakonec ruply nervy a na svého soka v lásce brutálně zaútočil šroubovákem!

„Našel si šroubovák s šesticentimetrovým hrotem a dostihl ho venku na ulici. Oba se pošťuchovali a fackovali. Spor ukončil pachatel tím, že do spánku svého známého šroubovák zabodl,“ popsala policejní mluvčí Jana Bartíková. Když si muž uvědomil, co udělal, vytáhl zbraň z kamarádovy hlavy. „A odhodil ji do řeky,“ dodala Bartíková.

Ladislav se na incident raději snaží zapomenout a chce se co nejdříve vrátit do práce. „Ale nepůjde to tak hladce, ještě mne čekají dvě vyšetření, subjektivně se ale cítím v pohodě,“ tvrdí mladý muž, kterému na hlavě už navždy zůstane velká jizva. „Chtěl bych poděkovat lékařům za jejich péči. Chybělo pár milimetrů a šroubovák by mi poškodil mozek, nepřežil bych,“ dodal.

Radost ze synova návratu do života má také jeho maminka. „Láďa není žádný darebák, pomáhá nám doma, rád by už šel do práce, zatím ale ještě nemůže,“ svěřila se žena, která je ráda, že její syn šílený útok přežil. A jak dopadl útočník? Je ve vazbě a hrozí mu až 20 let vězení.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.