Máte problém s EXEKUCÍ? Svěřte se, poradí vám ministr Pospíšil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Máte problém s EXEKUCÍ? Svěřte se, poradí vám ministr Pospíšil!

Fotografie
Fotografie (internal)

Klepe vám na dveře exekutor? Nebo se bojíte, že tak kvůli dluhům dopadnete? Udělali vám kvůli dluhu tzv. plombu na dům, a ačkoliv jste už zaplatili, stále ji neodstranili? Ignorovali jste výzvy exekutorů, a teď se bojíte, že je pozdě? Máte obavy, že váš dům či byt spěje do veřejné dražby? Nebo vás prostě jen zajímá, jak vyjít s příjmem a vyhnout se zadlužování? Na vybrané otázky čtenářů Aha! odpoví ministr spravedlnosti Jiří Pospíšil! Proto se neostýchejte se svými problémy svěřit v diskusi. Čím dříve, tím lépe!

Vaše příběhy nás velmi zaujaly a chtěli bychom se o ně dále zajímat. A tak vás prosíme, abyste ke svým příspěvkům napsali i kontakt na sebe (e-mail), nebo nám ho poslali prostřednictvím e-mailu na adresu aha@ahaonline.cz a do předmětu e-mailu uvedli svoji přezdívku nebo jméno, pod nímž jste do diskuze přispěli. Podělte se o svůj příběh se čtenáři deníku Aha!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.