Pohřeb Bronislava Poloczka: Loučila se Bohdalová, Donutil i Postránecký | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pohřeb Bronislava Poloczka: Loučila se Bohdalová, Donutil i Postránecký

Václav Postránecký, Jiřina Bohdalová a Miroslav Donutil se přišli rozloučit se svým kamarádem Bronislavem Poloczkem
Václav Postránecký, Jiřina Bohdalová a Miroslav Donutil se přišli rozloučit se svým kamarádem Bronislavem Poloczkem (Nikol Klevcovová)

VIDEO Rodina a herečtí kolegové se přišli do strašnického krematoria v Praze naposledy rozloučit se zesnulým Bronislavem Poloczkem (†72).

Poslední sbohem přišla dát Poloczkovi řada herců, s nimiž se během své kariéry setkal. Na pohřbu nechyběla Jiřina Bohdalová, Petr Nárožný, Gabriela Vránová, Miroslav Donutil, ani Alois Švehlík. Na herce přišli zavzpomínat také zástupci Těšínského divadle, v němž odstartoval hereckou dráhu.

Během smutečního obřadu zazněla píseň Ave Maria i šumění moře. Poslední rozloučení s Bronislavem Poloczkem bylo velmi stručné. Vše se odehrálo během dvaceti minut a příbuzní dokonce odmítli kondolence.

Bronislav Poloczek svou hereckou kariéru zahájil v 50. letech v Těšínském divadle. Později přijal angažmá v Liberci a v závěru života byl členem Národního divadla. Své nejznámější role ztvárnil v seriálech Hospoda, Malý pitaval z velkého města, nebo Vlak dětství a naděje. Naposledy si zahrál ve filmu Saxána a Lexikon kouzel, který měl premiéru v loňském roce.

Prohlédněte si smuteční hosty v galerii a na videu!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.