Kamarád vraždil: Annu (†15) a Petra (†23) ubodal a zapálil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Kamarád vraždil: Annu (†15) a Petra (†23) ubodal a zapálil!

Zavražděné milence našli hasiči ve spáleništi chatky.
Zavražděné milence našli hasiči ve spáleništi chatky. (HZS Moravskoslezského kraje)

Policisté mají jasno! Žárlivý mladík (24) z Karviné poslal milence Aničku B. (†15) a Petra M. (†23) na onen svět. Z nedělního požáru chatky v Karviné-Hranicích se vyklubala zamaskovaná dvojnásobná vražda. Dvojici zabil kamarád, pak chatku zapálil.

Večer před tragédií vrah seděl s oběťmi v restauraci, kde Petr slavil narozeniny. K ránu už těla obou objevili hasiči ve spáleništi. „V době požáru byli po smrti. Měli bodnořezná poranění,“ uvedla policejní mluvčí Soňa Štětínská.

Podezřelého mladíka, který byl již pro násilnou trestnou činnost v minulosti odsouzen, vyšetřovatel ve středu obvinil z vraždy. Mladík nejdříve zabil Petra, pak i spící Aničku. Matrace pod nimi zapálil. Kriminalistům se nakonec přiznal. „Policisté budou vyžadovat posudek z oboru psychiatrie a psychologie,“ dodala Štětínská.

V okolí místa činu v Hraničářské ulici se stále hledá důležitý předmět. „Jde o svazek asi šesti klíčů. Pokud by je kdokoli nalezl, prosíme, ať se jich nedotýká a okamžitě kontaktuje policisty na lince 158,“ uvedla mluvčí. Násilníkovi hrozí 15 až 20 let ve vězení nebo výjimečný trest.

Autor:  vet

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.