Tajná zbraň Jiřího Paroubka: Zrzavá kočka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tajná zbraň Jiřího Paroubka: Zrzavá kočka!

Sexy rusovláska Tereza.
Sexy rusovláska Tereza. (Aha! – Dan Černovský, Martin Přibyl, ara)

Když expremiér Jiří Paroubek (59) odešel z ČSSD a založil vlastní stranu LEV 21, mezi místopředsedy se probojovala i Tereza Holišíková (29), která by mohla klidně místo politiky zkusit modeling. Jirka si tak splnil sen každého muže – doma má blondýnku Petru (38), v práci se může těšit na sexy rusovlásku Terezu!

Jenže ta si zakládá na tom, že kvůli vzhledu do politiky nešla. Donedávna byla kovanou sociální demokratkou, nesouhlasila ale se státními penzijními fondy a se svojí vizí šla za Paroubkem. „Ten byl mými nápady strašně nadšen,“ řekla Aha! kráska, která pracuje v oblasti pojištění a zároveň je jednatelkou cateringové společnosti.

S Jiřím prý vychází skvěle. „Beru ho jako džentlmena, který si váží žen a má staré zvyky, které se u mnoha lidí vytratily. Otevře mi dveře, pomůže sundat kabát,“ pochválila svého předsedu Holišíková.

Petra Paroubková, která se koneckonců coby překladatelka seznámila s tehdy ženatým Jiřím v práci, prý na rusovlásku nežárlí. „S paní Paroubkovou jsme se měly příležitost setkat. Jsme na velmi podobné vlně, nic takového určitě nehrozí,“ smála se Holišíková. Sama je navíc už téměř tři roky vdaná…

Sexy kalendář jako VV?Do předchozích sněmovních voleb vtrhly s kalendářem obnažené krásky z Věcí veřejných. Karolině Peake, Kateřině Klasnové a Kristýně Kočí ale prý Holišíková konkurovat nechce.

„Nezakládám si na tom, jak vypadám, a nechci na to přitahovat voliče,“ řekla Aha!. Má ale vlastní nápad na kalendář. „Kdyby u každého měsíce bylo něco k mému návrhu důchodové reformy a k tomu nějaká moje decentní fotka, tak snad ano,“ myslí si.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.