Dojemné setkání po porodu rozdělených indonéských dvojčat: 28 let se neviděly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dojemné setkání po porodu rozdělených indonéských dvojčat: 28 let se neviděly!

Sestry Lin a Nur: setkání po 28 letech.
Sestry Lin a Nur: setkání po 28 letech. (Profimedia.cz)

Sestry Lin a Nur se narodily v roce 1983 v Indonésii. Rodiče je nedokázali uživit, tak je dali k adopci. V tom momentě se jejich cesty rozdělily a vypadalo to, že už se nikdy neshledají.

V náhradních rodinách dívky dospěly, vdaly se, 28 let žily, aniž by cokoliv tušily o existenci té druhé. Až do jejich nedávného setkání, které zprostředkoval taxikář! Obě totiž žijí ve Švédsku!

Nejspíš to zařídil sám osud, že děvčátka k novým rodinám vezl tentýž řidič. Adoptivní matce Lin předal lísteček se jménem a adresou její sestřičky. Rodiny se dva roky poté pokoušely kontaktovat, tehdy se ale nepodařilo dokázat, že Lin a Nur jsou skutečně dvojčata.

Po 26 letech do osudu žen zasáhla moderní technologie. Spojily se přes sociální síť Facebook, a když se sešly, zjistily, že mají společného víc než jen rodiče a místo s datem narození. Obě pracují jako učitelky, dokonce měly svatbu ve stejný den, jen rok po sobě. Navíc si dokonce nechaly zahrát stejnou písničku!

Ztracené společné dětství si hodlají náležitě vynahradit – blížící se 29. narozeniny chtějí oslavit spolu. Poté se vydají na cestu do Indonésie, kde budou pátrat po svých kořenech. Test DNA potvrdil, že dvojčata skutečně jsou.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.