Horoskop 2012: Co máte vepsáno ve hvězdách? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Horoskop 2012: Co máte vepsáno ve hvězdách?

 (Profimedia.cz)

Rok 2012 už je za dveřmi a s ním i velká očekávání: Jaký asi bude? Co nás čeká? Budeme zdraví? Budeme mít práci a co do úst? Co se nám povede a na co si raději dát pozor?

Známý pražský astrolog Vít Kuntoš prozkoumal složité zákulisí hvězd a zjistil, co které z dvanácti znamení zvěrokruhu čeká a nemine. Podívejte se, jak jste na tom právě vy.

BERAN (21. 3. – 20.4)

Budete nabiti energií

Máte šanci využít svůj potenciál a budete mít po celý rok dostatečné zásoby energie. Budete se ve svém životě hnát vpřed a ne každý vám bude stačit. Nemusíte vždy brát ohledy na pomalejší tempo ostatních, a proto pak můžete být zbytečně podráždění. Dejte si pozor na to, koho si pustíte k tělu. Váš názor se mohou snažit ovlivnit lidé, kteří ve skutečnosti čekají na to, až díky své zbrklosti uděláte nějakou chybu. Přesto vám celkově v novém roce bude Štěstěna nakloněná a při špetce trpělivosti máte šanci dosáhnout úspěchů.

BÝK (21. 4. – 21. 5.)

Nesmíte zlenivět

Štěstěna vám bude v tomto roce skutečně přát a spousta věcí se vyřeší sama bez větší námahy. Háček spočívá v tom, že můžete postrádat hnací motor, a tak můžete inklinovat více k pohodlí než k dosahování cílů. Pokud dokážete odolat pokušení, máte šanci předvést tvrdou práci, přičemž nikdo nebude mít pochyb o tom, že vytrváte. Učte se ovšem vyšší přizpůsobivosti, snažte se pružněji reagovat na náhlé změny a probádejte nové možnosti, které se objeví.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Čeká vás rok mnoha změn

Myšlení bude šlapat na plné obrátky, a vy tak budete schopni jednat rázně a průbojně. Budete komunikovat odvážně a nebudete se bát nahlas vyjádřit, co si myslíte. Váš život může nabrat zběsilé tempo, kdy budou přicházet změny náhle a zcela nečekaně. To vám ale bude do značné míry vyhovovat, protože život v zajetých kolejích je to, co vás děsí nejvíce. Netlačte na pilu, měli byste myslet na to, že vše má svoje správné načasování. Než se pustíte za nové obzory, měli byste nejprve uzavřít to, co máte delší dobu rozdělané.

RAK (22. 6. – 22.7.)

Zažijete intenzivní emoce

Jste citliví a máte laskavé nitro. Vaše emoce budou tento rok ještě více na vzestupu, a vy tak vše budete intenzivně prožívat. Dejte si ovšem pozor, abyste nebyli natolik zaujatí svým vnitřním světem, že by vám začala realita proplouvat mezi prsty. Praktický svět má svoje nároky a ty je zapotřebí plně respektovat. Díky nasazeným růžovým brýlím můžete přehlédnout důležité momenty. Tento rok má pro vás ovšem zásadní možnosti na poli duchovní rozvoje, proto se neváhejte pustit do studia.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Učiníte důležitá rozhodnutí

Můžete přijít na to, že hodně věcí ve vašem životě pro vás již nemá smysl a nemá vám již tedy déle co nabídnout. To je jen krůček k tomu, abyste začali prahnout po zásadních změnách. A rok 2012 vám zajisté dopřeje možnost upravit některé vaše životní oblasti. Nesnažte se za každou cenu dostat do cílové rovinky, myslete i na zábavu a relaxaci. Tvrdohlavost vám nemusí být vždycky ku prospěchu. Snažte se na sobě trpělivě pracovat a rozšiřte si své obzory.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Pozor na růžové brýle!

Celý rok budete tvůrčí a činorodí. Budete schopni jet naplno, budete podávat dobré výkony jak v práci, tak i v soukromí. Stůjte nohama co nejvíce na zemi a neváhejte být ve svých rozhodnutích pragmatičtí. Ve svých citech se budete špatně orientovat a při rozhodování podle vašeho srdce si dávejte velký pozor, abyste neměli zastřenou realitu a nehleděli na svět skrze růžové brýle. Přílišná důvěra nesprávné osobě může být zdrojem zklamání. Ve vztahu se snažte být stálým partnerem, o kterého se bude moci váš protějšek opřít.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Procházka růžovým sadem

Pro mnohé zrozence ve znamení Vah bude rok 2012 procházkou růžovým sadem. Budete si užívat klidu a pohodlí, budete sklízet plody vaší investované práce. Pokud se naprosto oddáte této příjemné vlně, počítejte však s tím, že nadcházející rok sice bude plný zábavy a komfortu, ale žádných nových velkých cílů nebudete moci dosáhnout. Domnívám se však, že vás to nijak trápit nebude a budete si užívat darů, které vám jsou v tomto roce bez větší námahy dopřány.

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Buďte na sebe přísní

Pamatujte si, že tvrdou prací dojdete nejdále. Nemá smysl snažit se obejít systém. Náhlé nápady a rozhodnutí budou často špatné a nic dobrého nepřinesou. Čím dříve pochopíte, že je zapotřebí věnovat svým povinnostem vysokou pozornost, tím lépe pro vás. K lidem kolem sebe buďte více tolerantní a nenechte se vyprovokovat k ostrým reakcím. Naopak bude lepší, když lidem kolem vás podáte pomocnou ruku. Uvidíte, že ve vesmíru vždy panuje rovnováha a laskavý přístup k druhým se vám vrátí skrze pozitivní události.

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Okouzlíte osobitým šarmem

Snadno upoutáte pozornost druhých skrze svůj osobitý šarm. Váš zevnějšek bude souznít s vaším vnitřním naladěním, budete se bavit a užívat si radostného života. Vaše přítomnost bude na druhé působit jako balzám na duši, a tak se na vás vždy rádi obrátí. Riziko tohoto roku spočívá v možné zpomalenosti. Buďte tedy rozhodnější a snažte se vše řešit ve chvíli, kdy to je aktuální. Nemá smysl odkládat úkoly na další dny, pouze byste tím nepříjemné povinnosti nahromadili a dostali se do víru dohánění restů, ze kterého by bylo náročné se vysvobodit.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Naučte se vycházet s okolím

Největší výzvou pro vás bude v tomto roce zapracovat na vašich vztazích a způsobu vycházení s druhými. I pro vás bude důležitý společenský život a zjistíte, že v týmu toho zvládnete více než jako jednotlivec. Pracujte s vaší intuicí a citlivou stránkou, nebojte se rozhodovat i srdcem a nejen hlavou. Nedržte se zbytečně při zemi a rozleťte se do vyšších sfér, kde naberete do svého života novou inspiraci. Budete-li se řídit těmito radami, máte šanci se ve svém životě výrazně posunout vpřed.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Dejte si pozor na peníze

Snadno budete mířit na cílovou rovinku a proměníte svoji snahu ve vítězství. Mohou se objevit nové příležitosti a mohou se objevit důležité osoby, které vám v životě ukážou nový směr. Buďte ovšem opatrní při manipulaci s financemi a majetkem. Ve vztahu nebuďte příliš tvrdí a nemějte na partnera zbytečně vysoké požadavky. Dokonalost není z tohoto světa a nemá smysl hledat něco, co stejně neexistuje…

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Všude dobře, doma nejlíp

V novém roce budete ve své kůži a díky tomu budete velice citliví a empatičtí. Do popředí vystoupí téma rodiny a domova, budete se rádi starat o své nejbližší a doma budete trávit svůj čas nejraději. Můžete si brát příliš osobně i to, co se vás netýká a i drobný podnět může vyvolat překvapivě bouřlivé reakce. Budete rádi trávit svůj čas ve svých snech a fantaziích, díky čemuž můžete přijít s obohacujícími myšlenkami. Konstelace na nebi slibují pro příští rok i silné duchovní prožitky.



Autor:  lt

Přečtěte si
loscachlos
5. 3. 2012 • 09:07

Mariano, jste naivní, astrologie je blbost!! I když je pravda, že moje znamení tady zatím sedí

mariana.k
4. 3. 2012 • 12:02

Těmto předpovědím normálně nevěřím, protože je píšou sami novináři, nicméně téhle ano! Od pana Kuntoše mám zpracovaný horoskop pro celou rodinu a až mě mrazí, jak spousta věcí vychází! Moc děkuji Aha i panu Kuntošovi, do nového roku vše nejlepší!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.