»Odcházení« Václava Havla: Televize mění program! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

»Odcházení« Václava Havla: Televize mění program!

Václav Havel je pro televize tématem č. 1
Václav Havel je pro televize tématem č. 1 (Aha! – Marek Pátek)

Na úmrtí exprezidenta reaguje nejen Česká televize, ale i obě domácí komerční stanice Nova a Prima. Dnešní večer bude patřit vzpomínce na Václava Havla (†75) a 18. prosinec bude navždy spojen s jeho ztrátou.

Zpravodajský kanál ČT 24 patří výhradně informacím o úmrtí Václava Havla už od 12. hodiny, kde byla tragická událost zveřejněna. Je zřejmé, že exprezidentova smrt zde bude hlavním tématem i v následujících dnech.

Česká televize reaguje na úmrtí Václava Havla i změnami na svém prvním a druhém programu. Na ČT bude mít ve 20 hodin premiéru filmová adaptace Havlovy divadelní hry Odcházení, kterou exprezident sám režíroval.

Na smrt Václava Havla reagovala i Prima, která exprezidentovi věnuje celé Zprávy a v 19.30 uvede speciál Pocta Václavu Havlovi. Živě vysílanou diskusi s hosty Michaelem Kocábem, Šimonem Pánkem a herečkou Tatianou Vilhelmovou bude moderovat Roman Pech. Diváci se tak dnes nedočkají Krimi ani VIP zpráv a film King Kong začne na Primě s půlhodinovým zpožděním.

Nova po 20. hodině odvysílá dokument Občan Havel sledující kariéru českého exprezidenta od roku 1992. Havlovi budou věnovány i dnešní Střepiny.

václav Havel



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.