Příběh psího nalezence má šťastný konec: Riki si užívá domova! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Příběh psího nalezence má šťastný konec: Riki si užívá domova!

Riki-Bobík se svou novou paničkou Adélou.
Riki-Bobík se svou novou paničkou Adélou. (Aha! – Martin Pekárek)

Na roztomilého křížence Rikiho z psího útulku v Kralupech nad Vltavou se konečně usmálo štěstí. Vyděšené štěně, které  pobíhalo mezi auty a odchytili ho strážníci, už má novou majitelku.

Rikiho si původně z útulku odvezla nová majitelka už před nedávnem, po čase ho ale vrátila. Až nyní se dočkal a svoje nové štěstí si užívá s maximálním zápalem.

„Umřel nám pejsek. Bylo nám smutno, a tak jsme jeli s tátou a sestřenicí do útulku pro nového,“ říká Adéla V. (15) z Prahy. Chtěli štěně, aby ho mohli učit nové kousky, a tak Riki byl ten pravý. „Zpočátku se nás trochu bál, štěkal na nás, ale pak jsme ho zkrotili. Už si zvyká i na ostatní. Je milý a se všemi si »povídá«,“ dodává Adéla.

Se sestřenicí si prý koupily knížku, jak učit pejska různé kousky, a pustily se do výcviku. „Zatím ho učíme základní povely – lehni, sedni, už umí dát pac. Pak ho budeme učit nosit noviny, panáčkovat, přikrýt se a další,“ plánuje Rikiho panička. Ta mu také dala nové jméno Bob. „Říkáme mu Bobíku nebo Bobíčku. Na Rikiho už nereaguje,“ říká Adéla.

Přidejte se do naší facebookové skupiny Pomáháme hledat pejskům domov ZDE!

Přečtěte si
12356
12. 10. 2011 • 01:43

z pejska a pejskovi preji at ho nova panicka nevrati zpet do utulku, jak to udelala predesla.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.