Míša a Berry oslepli a... Lidé je odkopli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Míša a Berry oslepli a... Lidé je odkopli!

Míša se chce mazlit
Míša se chce mazlit (pro Aha! – www.psi-podlistany.estranky.cz)

Kříženci Míša a Berry mají podobný smutný osud – oba oslepli, a tak je lidé odkopli. Přesto na ně nezanevřeli a i bez očí dokážou rozdávat lásku a radovat se ze života. Oba stále hledají hodné pány.

Míša se chce mazlit

Míša je asi desetiletý kříženec střední až větší velikosti. Je slepý na obě oči, rozeznává však stíny. Je hravý, hodný, nekonfliktní, mazlivý a velmi kamarádský k ostatním psům.

Dobře se orientuje podle hlasu i v neznámém prostředí. Výborně slyší na své jméno. Šťastný bude v rodině s dětmi. Žít může na zahradě u domku, ale i v bytě.

Berry je kamarád

Když krásný, asi tříletý kříženec labradora Berry oslepl, pán ho dovezl do Chrudimi a tam ho na ulici opustil, aby už nenašel cestu domů. Berry slyší dobře a ve známém prostředí se výborně orientuje.

Je mazlivý, společenský pejsek. Na vodítku chodí bez problémů. Je čistotný, hodí se ale spíše na zahradu k rodinnému domku. Potřebuje čas a trpělivost. Tu svému pánovi jistě mnohonásobně oplatí.

Míša i Berry čekají v útulku v Podlíšťanech na Chrudimsku. Volejte 723 901 915.

Přidejte se do naší facebookové skupiny Pomáháme hledat pejskům domov ZDE!



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.