Výprask za statečnost! Hledá se komplic Romek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Výprask za statečnost! Hledá se komplic Romek!

Komplic zlodějek sleduje, jak dole kradou.
Komplic zlodějek sleduje, jak dole kradou. (reprofoto TV Nova)

Zlomeniny, tržné rány a pohmožděniny! Tak skončil mladík, který se ve středu kolem 22. hodiny ve stanici metra Palmovka snažil zabránit třem Romkám v okrádání cestujících. Když ale na něj zaútočil »pasák« zlodějek, nikdo z přítomných mu už nepomohl.

Zlodějská banda si zřejmě z metra udělala zlatý důl a cestující okrádá už delší dobu. „Využijí malé tlačenice. Jedna sáhne do cizí tašky nebo kapsy, vytáhne obvykle peněženku, podá ji druhé, ta třetí, která s ní nenápadně odejde. A tak i když si někdo té první všimne, dělá překvapenou a nic jí nikdo nedokáže,“ líčí metodu zlodějů pražský kriminalista.

Na Palmovce ale pozornosti mladého muže neunikly – když vypukl incident, vložil se do toho komplic zlodějek, který vše zpovzdálí sledoval. Mladíka surově napadl. „Muže několikrát udeřil do obličeje, strhl ho na zem a kopl ho do hlavy,“ popsal útok mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Nástupiště bylo plné lidí, ale nikdo, ani ti, kterým muž zachránil majetek, mu nepomohl. Policie po asi 30letém surovci pátrá. Má tmavší pleť, zavalitější postavu, tmavé nagelované vlasy učesané dozadu, vysoký je asi 180 cm. Pokud jeho nebo zlodějky poznáte, volejte na linku 158.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.