David Rath opět zaútočil: Kalousek měl opici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

David Rath opět zaútočil: Kalousek měl opici!

Miroslav Kalousek
Miroslav Kalousek (Foto Aha! – Karel Kopáč, Martin Přibyl)

Poslanec David Rath (ČSSD) si nehodlá hlídat pusu! Za to, že nazval ministra financí Miroslava Kalouska (TOP 09) opilcem, si už v únoru vysloužil desetitisícovou pokutu. Rozhodl se ale ještě přitvrdit! Podle Ratha byl totiž Kalousek ve středu, kdy profackoval drzého mladíka, totálně namol!

Na tiskové konferenci Rath vzpomínal: „Když jsem ho potkal na chodbě, jevil známky veselé opičky.“ Ministr podle Ratha »prohodil několik rozšafných slov«, než mu jeho opilost málem zabránila úspěšně použít vstupní kartu do sněmovní jídelny, natož projít jejími dveřmi. Tím to prý nekončilo!

„Pískal si ve Sněmovně na píšťalku. Chvilku si asi myslel, že odtud odjíždějí vlaky,“ popsal Rath. Kritikou nešetřil ani v případě mladíka, který ve středu Kalouskovi nadával na Malostranském náměstí, a tak utržil pár facek.

„Normální člověk by se čtyřem ranám podnapilého ministra bránil,“ řekl Rath. Kalousek se ale Rathovým »ranám« bránit nemohl – kvůli zahraniční cestě nebyl totiž na včerejším sněmovním jednání.

Ještě nezaplatil

Dostane Rath novou pokutu za útok na Kalouska? To je otázka pro sněmovní mandátový a imunitní výbor. Rath přitom ještě ani nezaplatil desetitisícovou pokutu, kterou vyfasoval v únoru, a možná si na něho posvítí finanční úřad. Rath se ale brání, že na oznámení o pokutě nebyly instrukce kam a do kdy peníze převést.



Přečtěte si
bobina
23. 9. 2011 • 17:00

Proboha ,ať k němu někdo zavolá policajta a dá mu dýchnout! Takto jsou to jen plané kecy k ničemu. Všichni na něm vidí že chlasá,ale nic se neděje,maximálně Ráth zaplatí pokutu za křivé nařčení.

cement
23. 9. 2011 • 15:14

http://www.muvi.cz/klip/2547-jak-na-vulgarni-lidi-2-gentleman-kalousek

zadnice
23. 9. 2011 • 14:49

Podle toho co neustále vymýšlí a jak vystupuje musí být permanentně v lihu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.