Nová fakta o mukařovském mordu! O trojnásobném vrahovi místní říkají: »On ji miloval, ona jeho ne« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nová fakta o mukařovském mordu! O trojnásobném vrahovi místní říkají: »On ji miloval, ona jeho ne«

Branka domu, u které došlo k vraždě.
Branka domu, u které došlo k vraždě. (Aha! – Martin Přibyl, ara)

„Byl to takový divný pavouk,“ tak charakterizují pachatele (21) trojnásobné vraždy v Mukařově lidé z nedalekých Louňovic, kteří ho znali. „Jinak toho o něm nikdo moc neví,“ dodala jedna z obyvatelek Louňovic, odkud vrah údajně pochází.

Policie o motivu trojnásobné vraždy stále mlčí. V Mukařově, kde mladík ubodal dívku Zuzanu (†24), jejího partnera Martina C. (†37) a jejího otce Jiřího J. (†48), však nikdo nepochybuje o tom, že za krveprolitím je mladíkova nenaplněná láska.

„Cokoli jiného je nesmysl. Zuzanu miloval, ona s ním ale nic neměla,“ řekl Aha! muž, který zná rodinu zavražděného Martina, přítele Zuzany. „Měly v tom být snad i nějaké finance,“ dodal.

Jednou ze spekulací je, že vrah chtěl možná zabít jen partnera své lásky Martina a Zuzana byla náhodou v domě. Domek, ve kterém se tragédie odehrála, již policie opustila. Matka a bratr Zuzany se zatím domů nevrátili. Přes branku je natažena policejní páska a je u ní další provizorní pomníček...

Zuzčin jezevčík pláče

Za plotem domu, kde k vraždě došlo, už neštěkají Zuzčini jezevčíci, jediní svědci vrahova řádění. Aha! je našlo v jejich dočasném útočišti u Prahy. „Psychicky velmi strádají, zejména jeden. Nekomunikuje, nají se a zase si zaleze do pelíšku v zateplené boudě. Brečí, v noci ho slyším kňourat,“ říká Vlastimil Kniha, který se o pejsky stará.

Druhý z jezevčíků si prý už zvyká. Vlastimilu Knihovi, který s ním chodí i na procházky, dokonce skočí pro pohlazení na klín. „Nejsou na tom ale nejlépe. Bylo by nejlepší, kdyby si pro ně přijel někdo z pozůstalých. Někdo, koho znají, na koho jsou zvyklí,“ dodává Kniha.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.