Balkánec (60) nechtěl přijít o ženu (28): Unesl ji a chtěl zabít! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Balkánec (60) nechtěl přijít o ženu (28): Unesl ji a chtěl zabít!

Oblečení a nůž, se kterým muž hrozil ženě podříznutím.
Oblečení a nůž, se kterým muž hrozil ženě podříznutím. (Aha! – Petr Podroužek)

Velký věkový rozdíl a partnerský vztah s cizincem se nevyplatil ženě (28) na Brněnsku. Ve svých šestnácti letech se seznámila s Balkáncem (nyní 60), žijícím u nás. V dlouhotrvajícím vztahu se jim narodily děti (3 a 7). Jejich společný život ale nebyl procházkou růžovou zahradou...

Žena si postupem času našla nové bydliště, kam se nastěhovala i se svým novým přítelem (26). Balkánec se však rozpadající se rodiny nehodlal vzdát.

„Převlečený do černého, aby co nejvíce připomínal policistu, zazvonil u jejího nového bydliště na Ivančicku. Současný partner mladé ženy otevřel a nestačil se divit,“ popisuje začátek dramatu vyšetřovatel Jaromír Novotný. Bývalý druh se s pistolí v ruce vřítil do domu.

Ženě zahalené pouze ručníkem se pokusil před očima obou malých dětí nasadit pouta. Bývalou družku pak odvlekl do auta a odjel do lesa nedaleko Padochova. Tam ji s velkým loveckým nožem v ruce nutil, aby se i s dětmi k němu vrátila.

„Přitom jí vyhrožoval zabitím a následnou sebevraždou,“ doplnil kriminalista. Mladá žena naštěstí rychle pochopila, že si smůže zachránit život pouze slibem. To agresora zčásti uklidnilo a odjel tedy zpět do ženina nového bydliště. Mezitím stačil její současný druh přivolat policisty.

„Ti muže na nedaleké benzince zadrželi,“ dodal Novotný s tím, že to nebylo poprvé, co ženu napadl. Násilník je nyní stíhán vazebně pro čtyři trestné činy. Musí počítat až s osmiletým trestem odnětí svobody.



Přečtěte si
annahradecek
5. 8. 2011 • 14:13

psychopati a disociálové, tak ty je dobré držet si od těla.....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.