Příběhy pejsků z útulků: Dingo jezdí na výlety! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Příběhy pejsků z útulků: Dingo jezdí na výlety!

Fotografie
Fotografie (internal)

Dalším z pejsků, na které se díky seriálu Aha! usmálo štěstí, je kříženec labradora Dingo. Z psího útulku v Kralupech nad Vltavou si jej vzala milující panička s širokou rodinou, takže Dingo si teď užívá s dětmi a byl dokonce na dovolené!

„Viděli jsme ho v Aha! a připomněl nám pejska, kterého měl před deseti lety náš dědeček. Několikrát jsme volali do útulku, jestli tam ještě je. Když tam byl i po třech nedělích, řekli jsme si, že je to osud a jeli jsme pro něj,“ vzpomíná Dingova nová panička Vendula z Prahy.

Dingo nové majitele přivítal radostným skákáním. I když prý docela poslouchá, občas ho přepadnou zaječí úmysly. „Neztratil se a za chvilku zase přišel,“ dodává Vendula.

Ze všeho nejraději se Dingo honí s dětmi jejího bratra. Na dovolené okukoval se zájmem králíky a slepice, avšak nelovil je.

„Zkusili jsme s ním nakupovat a překvapil nás. V autě si lehl a čekal. Před odchodem dostal tyčinku na zoubky, kterou má moc rád, ale ani se jí nedotkl. Jako by nám chtěl říct »Mě jen tak neuplatíte!«, ji zbaštil až doma...,“ líčí panička zážitky s Dingem.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.