Parta zlodějíčků z Prahy: Kradli pivní sudy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Parta zlodějíčků z Prahy: Kradli pivní sudy!

Skupina zlodějů jde s tyčí zničit kameru, aby nebyl důkaz jejich loupeže. Na záznamu už ale jsou..
Skupina zlodějů jde s tyčí zničit kameru, aby nebyl důkaz jejich loupeže. Na záznamu už ale jsou.. (PČR)

Pořádně zpackanou krádež pivních sudů předvedl čtyřlístek výtečníků, který se ještě před samotným zločinem nechal natočit bezpečnostní kamerou.

Když jim došlo, že je »velký bratr« vidí, rozhodli se kameru zničit. Už ale bylo pozdě...

Zprvu to vypadalo, jako že si parta kamarádů vyrazila na pivo a nemohla se dočkat, až jejich oblíbená hospůdka v pražské Sokolské ulici otevře. „Čtyři muži nejdřív postávali před restaurací.

Pak zaklepali a přes sklo se zeptali uklízečky, odkdy je otevřeno,“ popsala způsoby lupičů mluvčí pražské policie Eva Kropáčová.

Když se od ní dozvěděli otvírací hodinu, šli na věc: vypáčili zámek sklepních dvířek, za kterými bylo uskladněno větší množství prázdných sudů z hospody.

Až pak si ale zřejmě uvědomili, že prostor před hospodou snímají kamery, po krátké »strategické poradě« tak celá skupina odešla pryč. Za pár minut se pak vrátila s asi dvoumetrovou tyčí. „Tu pak použili ke zničení kamery,“ dodala policejní mluvčí.

Až pak, asi s dojmem, že nejsou pozorováni, vlezli do sklepa a po žebříku z něj vytáhli a odnesli sedm prázdných pivních sudů. Přestože jde o celkem drobnou krádež (záloha na sud je 1000 Kč), »sudaři« se jí dopustili v organizované skupině a každému z nich tak hrozí až dva roky za mřížemi.



Přečtěte si
winterfreshka
8. 7. 2011 • 17:08

kradou nahoře v miliardách,proč by nemohli dole .Beztak budou muset z těch přeplněných kriminálů brzo propouštět na svobodu,tak ať to vezmou hned do Kramářovky

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.