Mladík si podřezal žíly: Zachránila ho kamarádka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Mladík si podřezal žíly: Zachránila ho kamarádka!

Fotografie
Fotografie (internal)

Chtěl se zabít, zachránila ho kamarádka (25)! Mladík (22) ze Zlínska se rozhodl ukončit svůj život a podřezat si žíly. Těsně před děsivým činem o tom ale napsal kamarádce na sociální síť Facebook. Ta neváhala ani minutu a vše ohlásila policii. Muži zákona přijeli doslova v poslední chvíli!

O svém záměru podřezat si žíly napsal mladý muž své kamarádce uplynulý víkend. Ta věděla o tom, že se nešťastník před nedávnem rozešel se svou láskou a je zoufalý. Okamžitě proto zalarmovala policii.

„Neznala přesnou adresu, ale sedla do auta a naše policisty navigovala,“ popsala mluvčí krajského policejního ředitelství ve Zlíně Jana Bartíková.

„Muž měl na zápěstí asi šest řezných ran a ležel v krvi v bezvědomí. Policisté mu ihned zaškrtili ruku kabelem nabíječky mobilního telefonu. Byl v kritickém stavu. Neprobral ho ani hlas, nereagoval ani na bolestivé podněty, jeho zornice nereagovaly na světlo,“ uvedla Bartíková, podle níž mladá žena jednoznačně svému kamarádovi rychlým jednáním zachránila život.

V nemocnici dali lékaři mladíka dohromady, teď se bude léčit u psychiatra.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.