Střelba v zubní ordinaci! Žárlivý manžel zabil lékařku, pak sebe! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Střelba v zubní ordinaci! Žárlivý manžel zabil lékařku, pak sebe!

Mrtvé odvezla pohřební služba. Jednoho v černé, druhého v hnědé rakvi...
Mrtvé odvezla pohřební služba. Jednoho v černé, druhého v hnědé rakvi... (Aha! – Daniel Černovský)

Střelba v zubní ordinaci včera hodinu po poledni vyděsila obyvatele poklidné vilové čtvrti v pražském Podolí. V tratolišti krve zde zůstala lékařka (†59) i její manžel (†63).

Za tragédií zřejmě stojí žárlivost a manželské spory. Pár se údajně rozváděl. Muž včera přišel za svou ženou do ordinace. Pohádali se, vyběhli na dvorek a třeskly dva výstřely.

K zemi padla žena, byla střelena do hlavy. Pak se její manžel údajně vrátil do ordinace, kde obrátil legálně drženou zbraň proti sobě...

Záchranáři přijali první hlášení o případu 11 minut po třinácté hodině, za sedm minut byli na místě. Zraněným už ale nebylo pomoci.

Jako němý svědek sledoval tragédii vyděšený foxteriér patřící manželům. Celý šťastný se pak vrhl do náruče dcery zemřelých, která později dorazila na místo tragédie.

„Případ vyšetřujeme jako vraždu a sebevraždu,“ řekla Aha! mluvčí pražské policie Eva Miklíková. Zřejmě tedy bude odložen.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.