Slovenský kanibal Matej Čurko (†43): Sníst chtěl i Honzu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Slovenský kanibal Matej Čurko (†43): Sníst chtěl i Honzu!

Matej Čurko
Matej Čurko (ara, reprofoto ČT)

Slovenský kanibal Matej Čurko (†43) při hledání obětí pro své zvrhlé choutky brousil i v Česku!

Byl třeba ve spojení s 22letým studentem z Pardubic, který se dokonce 13. května chystal za ním do Kysaku! Den předtím však Čurko zemřel na následky střelných zranění, která mu při zatýkání způsobili policisté, a tak si Jan N. vzal život sám nedaleko domova.

Depresemi trpící student Jan N. (†22) s Čurkem komunikoval přes internet. Kanibal mu jako jiným svým obětem slíbil, že ho bodne do srdce a zakope v lese.

Samotářský Honza, který měl na vysoké škole problémy, už měl dokonce na 13. května zakoupenou jízdenku do východoslovenského Kysaku, kde se Čurko setkával s oběťmi. tři dny dřív zde čekal na muže ze Švýcarska, jemuž také slíbil smrt.

Místo cizince ale dorazila slovenská policie a Čurko byl postřelen. Dva dny nato v nemocnici na následky zranění skonal.

V ten den, tedy 12. května, se Jan N. podle všeho ze zpráv dozvěděl, že už ho Čurko trápení nezbaví, a rozhodl se konat sám. Odešel do vojenského prostoru, kde si vrazil nůž přímo do srdce!

Cizí zavinění jeho smrti policie po krátkém šetření vyloučila.Na souvislost s případem »Čurko« upozornil policii studentův otec, který v synově počítači našel mailovou korespondenci s Čurkem.

Čurkova oběť Lucia Uchnárová (†20): Pohřeb po 8 měsících

S Lucií Uchnárovou (†20), jednou z již známých obětí kanibala Čurka, se včera přišlo v rodné Snině rozloučit 350 lidí, kromě rodičů a sourozenců i mnoho jejích spolužáků.

Lucia zmizela loni 3. září, když si předtím objednala u kanibala smrt. Její polonahé tělo bylo po osmi měsících nalezeno v provizorním hrobě v lesích u Kysaku společně s ostatky další ženy – Eleny Gujdákové (†30).

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.