Pohřešovaný student Martin Jonáš: Zabil se kvůli maturitě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pohřešovaný student Martin Jonáš: Zabil se kvůli maturitě!

Martin už se domů nevrátí.
Martin už se domů nevrátí. (TV Nova)

Do poslední chvíle věřili, že se vrátí živý a v pořádku! Naděje rodičů studenta Martina Jonáše (20) z Dobronína na Jihlavsku, ale vyhasly v okamžiku, kdy chlapce našla v lese mrtvého jeho sestra. Martin zřejmě spáchal sebevraždu.

Mladík odešel z domu v pátek večer po rozepři s rodiči. V počítači nechal dopis na rozloučenou, ve kterém naznačil, že život s problémy, které ho trápí, nemá žádnou cenu. Za vším stály trable ve škole. Martin, který studoval gymnázium, se bál, že po nepovedené zkoušce nebude připuštěn k maturitě!  Zoufalí rodiče ale chtěli jediné. Znovu spatřit svého syna.

„Marťo, vůbec nebudeme řešit školu, vždyť je to úplně jedno. Hlavně se vrať,“ prosili v slzách svého syna ještě včera ráno. To už byl ale mladík zřejmě po smrti... Po studentovi pátral vrtulník, desítky hasičů, policistů i vojáků. Ironií osudu ho ale našla jeho sestra, jen pár metrů od domova. Nešťastná dívka zkolabovala a musela ji odvézt záchranka.

Nález těla potvrdila i policejní mluvčí. „Pohřešovaného mladíka našli jeho příbuzní bez známek života v lesním porostu mezi Dobronínem a Stříteží. Příčiny a okolnosti úmrtí jsou v současné době předmětem policejního vyšetřování,“ popsala mluvčí kraje Vysočina Dana Čírtková, podle níž bude mladíkovo tělo podrobeno pitvě.

Přečtěte si
pelagie
11. 5. 2011 • 08:03

prosím méně ironie......

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.