Tornádo odneslo kluka (8) z pokojíčku: Domů přišel po svých! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Tornádo odneslo kluka (8) z pokojíčku: Domů přišel po svých!

Tornádo po sobě nechalo jen trosky.
Tornádo po sobě nechalo jen trosky. (ČTK/AP, EPA)

Scéna jako z hororu! Dům americké rodiny z městečka Coaling v minulém týdnu smetlo tornádo o rychlosti 320 km/h.

Rodiče šli zburcovat osmiletého Reginalda, aby se s nimi utíkal schovat. Nic netušícího chlapce v tu chvíli ovšem přímo před jejich zraky větrný vír doslova vycucl z pokojíčku a odnesl ho neznámo kam!

Když tornádo odeznělo, rodiče Reginald (35) a Danielle (36) se dvěma mladšími syny Jamesem (6) a Joelem (4) bezmocně seděli u trosek domu a čekali, co s nimi bude.

Všude kolem byla tma, nemělo význam vydávat se hledat ztracené dítě, které pravděpodobně nepřežilo... Po několika hodinách zoufalství se na jejich tváři přece jen rozzářil úsměv!

Ze tmy se vynořila silueta jejich oplakávaného Reginalda! Byl pomlácený, modřiny měl po celém těle, ale přežil! Ničivý živel se nad ním slitoval a po 150 metrech ho ze spirály smrti »vyplivl«!

Tornáda, která minulý týden pustošila USA, si vyžádala více než 350 obětí. Tisíce Američanů zůstávají bez střechy nad hlavou, škody se odhadují až na 85 miliard Kč.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.