Dámská jízda Kateřiny Klasnové (VV): Tuhle rundu platím já! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dámská jízda Kateřiny Klasnové (VV): Tuhle rundu platím já!

Dámská jízda v luxusní kavárně. Za všechny platí samozřejmě Kačenka.
Dámská jízda v luxusní kavárně. Za všechny platí samozřejmě Kačenka. (Aha! – Martin Přibyl, David Kundrát, Martin Hykl)

Vládní krize je v plném proudu, ale někteří »véčkaři« špatnou náladu zahánějí vínem. U skleničky vína se na vládní krizi zapomíná nejlépe. V pondělí večer si to ověřila místopředsedkyně Sněmovny Kateřina Klasnová (33), která uspořádala malou dámskou jízdu půlnoční Prahou.

O spřízněné duše v politice Katka pomalu přichází. S rebelkou a expředsedkyní poslaneckého klubu »véček« Kristýnou Kočí byly totiž donedávna velkými kamarádkami. Jejich vztah ale zničily politické pletichy, a tak je třeba utužovat další vztahy.

Klasnová tak se třemi dámami uspořádala párty, která skončila v kavárně luxusního hotelu u Staroměstské radnice. Holky se výtečně bavily, což nepochybně podpořilo i dobré víno, které ovšem v takovémto podniku není za hubičku – sklenička za 80 korun!

Když došlo na placení, sáhla Kateřina pro peněženku do kabelky ve stejnou chvíli jako její rozjařená kamarádka. Nakonec však bankovkou číšníkovi před nosem mávala právě místopředsedkyně Sněmovny, manželka milionáře, vrchního »véčkaře« a odcházejícího ministra Víta Bárty (37).

Ovíněná partička kavárnu opustila pět minut před půlnocí. Dvě dámy odkráčely ve směru ke Staroměstskému náměstí, Klasnová s jednou z kamarádek naskočila do taxíku...Stejně jako jeho manželka i Bárta  »proslul« tím, jak mával obálkami plnými tisícovek před nosy poslanců.

S tím, že šlo o úplatek, pak VV opustili Kočí, Jaroslav Škárka a Stanislav Huml.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.