Znásilnil holčičku baterkou! Dostal 9 let! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Znásilnil holčičku baterkou! Dostal 9 let!

Michal Lukš včera u soudu.
Michal Lukš včera u soudu. (ČTK – Igor Šefr)

Za odporný čin – znásilnění tříleté holčičky deseticentimetrovou svítilnou – poslal včera soud podomního prodejce vysavačů Michala Lukše (33) na 9 let do basy. Právě svého povolání využil k tomu, aby se k malé dívence dostal.

Loni v říjnu navštívil rodiče dítěte, nabízel jim své zboží a doporučoval, ať si je jdou vyzkoušet. Ti jej tak nechali s dcerou necelé čtvrt hodiny o samotě – matka v prvním patře domu zkoušela vysavač, otec byl na zahradě. Lukš zatím pomocí baterky, kterou nosil jako přívěsek na klíčích, děvčátko znásilnil.

Co se při návštěvě Lukše odehrálo, zjistila matka až ve chvíli, kdy dceru převlékala. Na spodním prádle měla krev a všimla si oděrek. Holčička si přitom stěžovala na bolest v podbřišku. „Dítě pak rodičům popsalo, co se mu stalo. Deseticentimetrovou baterku označilo za nástroj znásilnění,“ stojí v obžalobě.

„Já to neudělal,“ vykřikoval Lukš při odchodu ze soudní síně. Již v minulosti byl přitom souzen za pohlavní zneužívání. Navíc všechny důkazy stály proti němu. „Obžalovaný zneužil bezbrannosti malého dítěte. Stalo se tak poté, co se u něj rozvinula sexuální deviace a nebyl schopen potlačit své pudy,“ řekl soudce.

Sexuoložka Růžena Hajnová, která Lukše vyšetřila, uvedla, že pozitivně reagoval při vyšetření na snímky zobrazující nahé velmi mladé dívky. „Jedná se o pedofila. Pokud se nebude léčit, mohl by být pro své okolí nebezpečný,“ varovala Hajnová.

Přečtěte si
avecesar
11. 4. 2011 • 12:41

A to tě pěkně s--e, že je někdo horší, než ty - starý, známý hovádko !!Ty už jiný nebudeš.Stále stejně ubohý a bezpáteřní hajzlík, co?

jenda_benda
10. 4. 2011 • 20:55

Debile!!!Tobě bych vrazil do p*dele násadu od lopaty a zalomil!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.