Smrt vraha Aničky je stále zahalena tajemstvím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Smrt vraha Aničky je stále zahalena tajemstvím!

Fotografie
Fotografie (internal)

Nad sebevraždou Otakara Tomka (†41) podezřelého ze znásilnění a vraždy Aničky Janatkové (†9) stále visí otazník. Vyšetřování jeho smrti ve vazbě pokračuje.

Ministr spravedlnosti Jiří Pospíšil (ODS) včera dostal zprávu o jeho úmrtí od generálního ředitelství vězeňské služby, ale vyžádal si její doplnění.

„Přeje si, aby obsahovala jednak informaci ke konkrétnímu případu pokusu o sebevraždu, jednak i obecnou informaci k systémovým opatřením v obdobných případech,“ objasnila mluvčí ministerstva Tereza Palečková.

Ani policie zatím neuvedla, zda se Tomek zabil sám, nebo zda na jeho smrti nese vinu někdo cizí. „Vyšetřování neskončilo, nové informace nemáme,“ uvedla pražská policejní mluvčí Andrea Zoulová.

Stovky lidí se mezitím chystají do kostela na pražském Kobyliském náměstí, kde zítra od 18.30 hodin proběhne mše za zesnulou Aničku

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.