Příběhy pejsků z útulků: Vlčice se dočkala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Příběhy pejsků z útulků: Vlčice se dočkala!

Sendy členy rodiny vždy radostně vítá.
Sendy členy rodiny vždy radostně vítá. (pro Aha! – Jaroslava Kováčová)

Sendy se dosud lepila smůla na paty. První majitel ji vyhodil z domu, když porodila štěňata. Další majitelka ji nechala trpět zavřenou v bytě, který opustila.

Zachránil ji děčínský útulek a byla jedním z prvních pejsků, kteří prostřednictvím deníku Aha! hledali nového pána. Až teď se na kříženku vlčáka konečně usmálo štěstí.

„Před rokem nám zemřel čuvač, a tak jsme hledali pejska místo něj,“ říká nová panička Sendy Jaroslava Kováčová (56) z Děčínska. Když si pro ni do útulku přijeli, fenka nezaváhala ani na okamžik. Zřejmě vycítila po dlouhém čekání šanci na lásku, a tak radostí nešetřila a hned dala najevo, jak láskyplné má srdce.

Nové paničce okamžitě padla do oka. „Je pěkná a moc šikovná. I když je hodná, budí respekt a už začíná štěkat a hlídat. Jsme rádi, že ji máme,“ chválí Sendy, která se už týden zabydluje v novém domově. Členy rodiny vždy vítá a skáče radostí. Navíc je Sendy přátelská také ke zvířatům. „Má ráda i slepice. Hraje si s nimi a nic jim neudělá. Nelituji, že ji mám,“ dodává Jarosla   va Kováčová.

Sendy je v novém domově šťastná.

Přečtěte si
alusja42
25. 3. 2011 • 22:01

Ano, je to královna srdcí a duší, jako malé štěně plavala v Katrin, dostala se do Čech, ale pán ji nechal napospas osudu. Je u nás a mi ji milujeme, chtěli ji utratit, policie městská. Vlastníme i unikum Švýckého honiče, ale Vendulka ho přijala a je mezi nimi velmi pevné pouto. Venda a Enstein,Laurer a Hardy, tolik legrace asi nikdo nezažil.A PRO VŠECHNY LIDI? SPĚJ V NAŚÍ POSTELI A JE TO DOKONALÝ POCIT .............

alusja42
25. 3. 2011 • 21:34

Být v mé moci, zlatíčka chlupatý, vezmu si Vás všechny a děkuji lidem, kteří místo prezentace své pýchy a majetku, adoptují psíky z útulků a ne v hodnotě 50 tis. a vejš.....Má rodina si vzala do péče psíka stafords.amer.bulteriéra, ktarý zažil uragán Katrin. Pes byl odhozen na zahradu do kůlny s plesnivou matrací, když jeho pán ho sem dovezl, odhodil a utekl směrem Canada. Vendulka, tak ji říkáme má velmi milou povahu a předsudky. že buce agresivní jsou nesmyslné. Miluje nás, křečky i potkany a hlavně miminka....Je nám velice oddaná a my už ji nikomu nedáme ani původnímu majiteli....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.