Bláznivá móda: Vozí psy v kočárku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Bláznivá móda: Vozí psy v kočárku!

Zdravý pes do kočárku nepatří, je to ale velká móda.
Zdravý pes do kočárku nepatří, je to ale velká móda. (Profimedia.cz)

Šílené! Už i do Česka dorazila móda psích kočárků. Místo toho, aby se hafan na procházce proběhl, vozí ho jeho páníček na čtyřech kolečkách.

Svému pejskovi také může kromě kočárku pořídit autosedačku, a to dokonce vyhřívanou.

Za nový kočárek zaplatíte zhruba 2000 až 5000 korun. Zvolit si můžete kočárek elegantní, sportovní, či dokonce takový, který lze připojit za jízdní kolo. Takový má i síťku proti hmyzu nebo nepromokavou úpravu.

Ostravská firma se na kočárky pro psy přímo specializuje a nabízí také jejich půjčovnu. Půjčovné vás vyjde na zhruba sto korun na den. Veterináři překvapivě psí kočárky zcela nezavrhují.

„Někdy to může být praktické. Pes po úrazu či starý pes může být vděčný za to, že se sveze. Nesmí se to ale přehánět. Zdravý pes se rád prochází a potkává s jinými pejsky. Majitel nesmí zapomínat, že pes je zvíře, a nikoliv náhrada za dítě,“ vysvětluje známá veterinářka Hana Žertová.

Autor:  ryc

Přečtěte si
mariamagdalena
11. 3. 2011 • 18:56

Proč bláznivá móda.Víte kolik námahy a starostí vám kočárek pro psy a kočky ušetří při cestách k lékaři nebo při delších procházkách,kdy malé psí nebo kočičí tlapky už nemůžou.Nase rodina ho má z kočičárny a jsme moc spokojeni.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.