Roky měl zemřít na mrazu: Teď se hádá s papouškem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Roky měl zemřít na mrazu: Teď se hádá s papouškem

S novou paničkou získal Roky i kamarádku, kokřici Kačenku.
S novou paničkou získal Roky i kamarádku, kokřici Kačenku. (Foto pro Aha! – Marek Lukeš)

Sedmiletý kokršpaněl Roky měl zemřít uvázaný na mrazu. Díky Aha! a hodným lidem žije a je šťastný.

Do děčínského útulku, kde Rokyho vyléčili ze zánětu kůže a uší, si pro něj přes celou republiku přijeli noví majitelé z Uherského Brodu. „U seriálu o psech z útulku v Aha! vždy brečím. Když jsme se dočetli o Rokym, bylo jasno,“ říká jeho nová majitelka Renata (50). Nedávno jim jeden kokr zemřel, a tak chtěli nového kamaráda pro fenku Kačenku. „Kačenka nejdřív trochu žárlila, ale dnes ráno už se v pelíšku dokonce pusinkovali,“ dodává Rokyho pán Jiří (56).

Roky se také každé ráno nadšeně hádá s papouškem Arnoštem, kdo umí hlasitěji štěkat. Pak běhá po zahradě s Kačenkou, slepicemi a ovečkami. „Je hravý a kamarádský. Je i čistotný. Asi ví, že čisťoučký může spát v posteli, což miluje,“ směje se Renata. Na temnou minulost ale Roky nezapomněl. Bojí se být sám.

S papouškem Arnoštem Roky závodí ve štěkání.

Přečtěte si
tenerife
9. 3. 2011 • 19:52

díky za Vaše dobré srdce,když čtu osudy pejsků,je mi děsně zle,mám fenečku bígla,kterou milujeme celá rodina,nikdy nedokážu pochopit,že někdo může být tak zlý a svému nejlepšímu příteli tak ublížit,tak ať Vám Roky dělá jen radost.

cherrie8
9. 3. 2011 • 15:32

krásné čtení s pocitem,že u nás ještě žijí lidé, kteří milují němou tvář. Jinak paní Renato, já při tomto pořadu, bulím tak, že mně manžel zakázal se na tento pořad dívat.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.