Nekvalitní pumpy: Tady dostali pokuty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Nekvalitní pumpy: Tady dostali pokuty!

.
(Aha! – Martin Pekárek)

Česká obchodní inspekce (ČOI) jen za leden rozdala pokuty za více než milion korun! A to obchodníkům, jejichž vzorky loni odebírala.

Provozovatelé benzinek si totiž i nadále nedávají pozor a prodávají nekvalitní benzin a naftu. Vztyčenému ukazováčku se nevyhnuly ani známé fi rmy jako OMV či Pap Oil.

A kde se lidem nevyplatilo tankovat nejvíce? V nejobydlenějším Středočeském kraji. Podívejte se na mapu, kterou pro vás připravilo Aha!, a přesvědčte se, že jste ani na jedné z »hříšných« stanic netankovali. Ačkoliv jde totiž především o drobné závady, i ty vám mohou snížit životnost motoru o několik let…

Budeme znát i dodavatele!

Začátkem měsíce poslanci ve Sněmovně »odfajfkovali« zákon, který by měl alespoň trochu chránit občany a řidiče. Nejenže podpořili zveřejňování benzinek, které prodávají nekvalitní pohonné hmoty, ale dokonce i dodavatelů, od kterých je kupují! Právě o nich budeme vědět, až novela projde Senátem a podpoří ji i prezident Václav Klaus.

Nekvalitní pumpy.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.