Válka nemocničních doktorů o prachy pokračuje: Vydírají národ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Válka nemocničních doktorů o prachy pokračuje: Vydírají národ!

.
(Profimedia.cz)

Už 3800 nemocničních lékařů dalo výpověď v rámci akce »Děkujeme, odcházíme«.

Česká lékařská komora o víkendu vybídla všechny doktory, aby ty z nemocnic podpořili. Zároveň vyzvala ministerstvo zdravotnictví a lékařské odbory k návratu k jednacímu stolu, sama chce být prostředníkem. Kdo konkrétně vyhlásil válku pacientům?

Minulý týden požádal ministr zdravotnictví Leoš Heger (TOP 09) lékaře, aby »pacientům přestali držet pistoli u hlavy« a výpovědi stáhli. Nabídl zvýšení platu o 5 až 8 tisíc korun.

Příští rok by pak platy stouply na průměrných 60 000 Kč měsíčně a zároveň klesly přesčasy, takže by pracovali méně. Doktoři odmítli. Včera je přesto Heger opět vybídl k jednání.

Překvapivé přitom je, kdo stojí v pozadí války doktorů s ministrem. Jde o několik stejných jmen, která jsou jak ve vedení odborů, tak i lékařské komory (ta se dokonce staví do role prostředníka mezi odbory a ministerstvem).

Odboráře navíc mohutně podporuje Svaz pacientů ČR, který by měl kopat za zájmy marodů! Proč? Jaké jsou vazby mezi jednotlivými účastníky vyhlášené války?

.

Přečtěte si
zadnice
8. 2. 2011 • 09:34

Jen co někdo díky této situaci v našem státě a nejen ve zdravotnictví umře. Pak je třeba po vzoru Egyptu vyrazit do ulic!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.