Vražda v pražské tramvaji: Byla to poprava! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vražda v pražské tramvaji: Byla to poprava!

Zastřelený muž zůstal sedět na sedadle v tramvaji.
Zastřelený muž zůstal sedět na sedadle v tramvaji. (Aha! – Martin Pekárek, Mediafax)

Policie řeší otřesnou vraždu! Zatím neznámý muž zastřelil v noci na sobotu v pražské tramvaji číslo 22 pasažéra.

Šlo doslova o popravu jedinou kulkou do spánku. Proč musel čtyřiatřicetiletý Rudolf Slavík z Prahy zemřít, policisté ale zatím nevědí...

Případ, který včera otřásl hlavním městem, nepamatují ani otrlí kriminalisté! Slavík necelou hodinu po sobotní půlnoci nastoupil na I. P. Pavlova do tramvaje č. 22 a vyjel směrem do Hostivaře. Seděl jen pár sedadel za řidičem. Těsně před konečnou zastávkou vystoupili téměř všichni cestující a v tramvaji zůstali jen dva muži – Slavík a jeho vrah!

Když pak řidič na konečné Nádraží Hostivař otevřel dveře, třeskl výstřel a temná postava střelce zmizela do noci! Slavík zůstal sedět, jako by podřimoval. „Řidič se proto šel podívat, zda muž spí, ale naskytl se mu hrůzný pohled. Pasažér měl prostřelenou hlavu,“ řekl Aha! zdroj z vyšetřování. Tramvaják zavolal vysílačkou záchranku, ale když lékař přijel, muž už byl po smrti. Okamžitě se rozjela pátrací akce, nasazeny byly desítky policistů, povoláni byli i psovodi. Vše bez výsledku...

Co bylo motivem vraždy, policisté netuší. Jednou z vyšetřovacích verzí je, že vrah oběť znal a počkal si, až na konečné všichni vystoupí a muž tam bude sám. Může ale jít i o šíleného maniaka, který ve vraždách bude pokračovat!



Přečtěte si
jindraa
6. 2. 2011 • 18:35

Pozadal bych novinare, aby se nejdrive vzdelali a poucili v uzivani vyrazu, kterym nerozumi. POPRAVA je vyraz od slova PO PRAVU , tedy ukonceni zivota odsouzeneho PO PRAVU dle danych zakonu dane zeme. Vse ostatni je VRAZDA . (pripadna diskuse na tema trestu smrti v te ktere dobe a v tom kterem statu je OT - tedy mimo )

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.