Mladík (†25) jel na oji tramvaje, pak se zřítil pod kola! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Mladík (†25) jel na oji tramvaje, pak se zřítil pod kola!

Ostatky mrtvého muže sbírali policisté v Praze na Průběžné na 200 metrech!
Ostatky mrtvého muže sbírali policisté v Praze na Průběžné na 200 metrech! (Mediafax)

Jeden hloupý nápad, a život pro mladíka (†25) z Prahy navždy skončil. Ve středu z legrace jel na oji mezi vagony tramvaje v pražských Strašnicích.

Několik zastávek zdárně projel, nakonec ale uklouzl a spadl přímo pod těžká kola. Tramvaj nešťastníka rozdrtila a kusy jeho těla ztrácela celých dvě stě metrů!

Děsivou scénu opodál s hrůzou sledoval mladíkův kamarád. Ten původně jel uvnitř tramvaje a svého přítele pobízel, aby hazardování nechal. Nakonec dokonce vystoupil a čekal, že kámoš už také nebude pokračovat v cestě a seskočí. Jenže on chtěl hrát svou hloupou hru se smrtí dál.

„Údajně mu odpověděl něco v tom smyslu, že ještě nechce a dojede do další zastávky. Cestou ale spadl mezi vagony a zemřel. Záchranáři našli jeho ostatky rozvlečené na úseku téměř 200 metrů,“ popsala mluvčí policie Jana Rösslerová. Kamarád mrtvého se psychicky zhroutil a na pomoc mu vyjel psycholog.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.