Diana Kobzanová - Žirafa v tramvaji! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Diana Kobzanová - Žirafa v tramvaji!

Do tramvaje se vysoká modelka sotva vejde.
Do tramvaje se vysoká modelka sotva vejde. (Aha! – David Kundrát)

Moderátorka a modelka s jedněmi z nejdelších nohou u nás Diana Kobzanová (28), ze které si občas kamarádi kvůli jejím 182 centimetrům utahují, že je jako žirafa, vyměnila auto za tramvaj! I přesto, že se tam občas musí »skládat« velmi složitě a držadla jí neustále otloukají hlavu!

Na jedné z jejích nedávných expedic v pražské MHD ji přistihl i deník Aha! „Jsem sice zarputilý řidič, ale když je pěkně, seběhnu to z práce na Palackého náměstí a jedu tramvají. Občas je to docela zábava, lidé na mě koukají, občas se dávají do řeči...“ směje se Kobzanová, která si ale nikdy nezapomene koupit lístek. „Když nemám drobné, pořizuji si SMS jízdenku, ale nevím, jestli nedělám něco špatně, protože mi nikdy nepřijde odpověď. Nevím, jestli by mi to prošlo, a rozhodně nemyslím, že by mi pomohlo to, že jsem známá,“ zamýšlí se moderátorka.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.