Romana otěhotněla na základce: Syn se mi narodil ve 14 letech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Romana otěhotněla na základce: Syn se mi narodil ve 14 letech!

Malý André je pro Romanu nejdůležitější člověk na světě.
Malý André je pro Romanu nejdůležitější člověk na světě. (Aha! – Alexandr Malachovský)

Zatímco jiné slečny v jejím věku běhají po diskotékách, Romana Rosolová (20) vychovává svého malého synka (6).

Mladá maminka žije i s klučinou v dětském domově Čtyřlístek v Plané, kam se dostala krátce po porodu ve svých 14 letech.

Romana otěhotněla ještě na základní škole. Jak sama přiznává, v té době měla velké problémy s rodiči a sama se také nechovala jako vzorná dcera. „S rodiči jsme si nerozuměli. Oni mi nebyli oporou, já jsem zase pro změnu zlobila, třeba jsem nechodila do školy,“ popsala situaci mladá maminka.

„Pak jsem otěhotněla, byl to jen úlet. Ale nikdy jsem ničeho nelitovala. Stalo se, stalo, ale Andrys je tady a už mi ho nikdo nevezme,“ vypráví. Romana se jako nezletilá maminka kvůli nevyhovujícímu rodinnému prostředí dostala do dětského domova, kde spokojeně žije už šest let.

„André je moje zlatíčko, znamená pro mě všechno. Chodí do školky a já si dělám nástavbu na podnikatelské škole. V domově zůstanu, než ji dokončím. Už mám i zažádáno o byt v Praze,“ vypráví Romana, která si urovnala dokonce i vztahy s rodiči.

„Všichni už jsme dostali rozum a vztahy mezi námi jsou mnohem lepší. Se synem je navštěvujeme.“ Jejím největším snem je ale najít si dobrou práci a také hlavně potkat milujícího partnera.

„S otcem Andrého se nestýkáme. K ničemu by to nebylo. Teď čekám na toho pravého, který by nás měl se synem rád. Zatím jsem ho ale nenašla,“ dodala.

Přečtěte si
winterfreshka
31. 1. 2011 • 19:28

Dneska Vám spíš plno lidí nahází klacky pod nohy než pomůže.Přeji zdravíčko,štěstí a více hodných a pomáhajících lidiček kolem.

zaj-po
31. 1. 2011 • 17:09

KONEČNĚ KRÁSNÝ ŽIVOTNÍ PŘÍBĚH!!! ROMANO ŽEHNEJ TOBĚ A TVÉMU SYNOVI BŮH.!!! ZAJ-PO

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.