Mlsný medvěd Jerry oslavil 22. narozeniny: Pro šlehačku udělá cokoliv! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Mlsný medvěd Jerry oslavil 22. narozeniny: Pro šlehačku udělá cokoliv!

Dávkou šlehačky si medvěd skutečně spravil náladu, ale bylo na něm vidět, že by se nejraději vrátil zpět do svého pelechu. „Zima mu sice příliš nevadí, ale léto má přeci jenom raději,“ říká chovatel.
Dávkou šlehačky si medvěd skutečně spravil náladu, ale bylo na něm vidět, že by se nejraději vrátil zpět do svého pelechu. „Zima mu sice příliš nevadí, ale léto má přeci jenom raději,“ říká chovatel. (Aha! – Alexandr Malachovský)

Syrský medvěd Jerry, kterého vypiplal pan Jaroslav Kaňa od úplného miminka, oslavil tento týden své dvaadvacáté narozeniny.

Poté, co jeho bratr Tom předloni zahynul, jsou Jerry a jeho matka, která žije v ostravské zoo, jedinými medvědy tohoto druhu u nás. Při návštěvě Aha! byl Jerry ospalý a do pózování před objektivem fotoaparátu se mu příliš nechtělo. Stačila však lahvička šlehačky ve spreji a Jerry názor okamžitě změnil.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.