Hrůza v domově důchodců: Zavraždili pečovatelku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Hrůza v domově důchodců: Zavraždili pečovatelku!

V tomto domově důchodců došlo k vraždě.
V tomto domově důchodců došlo k vraždě. (Policie ČR, ara)

Tohle kriminalisté v Českých Budějovicích ještě nezažili.

Z nedělního požáru v 5. patře v domově seniorů na sídlišti Vltava se vyklubala vražda. Jednu z pečovatelek tu někdo pobodal a pak ji na židli zapálil!

Nejpravděpodobnější varianta podle policie: ženu o život připravil její partner, se kterým se údajně měla rozejít. Ten do domova přišel v den, kdy měla noční směnu. Ženu ubodal a čin se pak nejspíš snažil zamaskovat požárem. Polil ji hořlavinou a zapálil. Jenže zahladit stopy se mu nepodařilo, požár ještě před příjezdem hasičů zlikvidovali zaměstnanci domova.

„Seděla na židli, celá ohořelá, chuděra,“ popsala Aha! jedna ze seniorek bydlících v domě. „Kriminalisté na základě zajištěných stop a výpovědí svědků zadrželi pravděpodobného pachatele,“ uvedl mluvčí krajské policie Jiří Matzner.

Událost se stala ve stejném objektu, ve kterém před časem strašilo (Aha! informovalo). Na lodžii jednoho ze sesterských pokojů se totiž podařilo vyfotografovat ducha. Že by už tehdy varoval před blížícím se nebezpečím?

Kuchyňka byla od požáru celá začouzená.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.