První oficiální fotografie - Fabia Monte Carlo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

První oficiální fotografie - Fabia Monte Carlo

Nová fabia zaujme díky agresivní červenočerné barvě na první pohled.
Nová fabia zaujme díky agresivní červenočerné barvě na první pohled. (Škoda Auto)

Mladoboleslavská Škoda Auto už ve středu představí na Rallye Monte Carlo novou Škodu Fabii Monte Carlo v ďábelských červenočerných barvách.

Milovníci sportovně laděných aut si pak mohou nový model začít objednávat od února, v březnu bude poprvé vystaven na autosalonu v Ženevě. Cena podle serveru auto.cz bude začínat na 319 900 Kč, nejdražší model 1,6 TDI/77 kW dostanete za 425 900 Kč.

Dynamičtější vzhled, barva, doplňky a interiér s prvky výbavy soutěžních vozů. To jsou přednosti, které u nové fabie upoutají na první pohled. Bude nabízena s karoserií hatchback na sportovním podvozku. „Připomíná úspěchy značky Škoda v motorsportu,“ řekl mluvčí Škoda Auto Evžen Krauskopf.

Nová fabia bude mít zatmavené světlomety, černou střechu, kryty zpětných zrcátek, mřížku chladiče, plastové lemování spodní části karoserie i šestnáctipalcová kola z lehké slitiny. Interiér lze zvolit buď celý černý, nebo červenočerný. Obě varianty však budou mít černé čalounění střechy a černé sedačky. V případě kombinace s červenou budou červené střední části sedadel a výplně dveří.

„Vozy budou mít i malé kožené pakety, tedy volant potažený perforovanou kůží s červeným obšitím, kožené madlo ruční brzdy a manžetu řadicí páky,“ sdělil Krauskopf s tím, že pedály aut budou mít kovové kryty a všechny modely budou mít mechanickou převodovku.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.