Připravte na svátky také svůj žaludek: Jak porazit zažívací potíže? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Připravte na svátky také svůj žaludek: Jak porazit zažívací potíže?

O Vánocích si rádi dopřáváme tučná a sladká jídla. Vše v co největším množství. Není divu, že naše zažívání hlasitě protestuje.
O Vánocích si rádi dopřáváme tučná a sladká jídla. Vše v co největším množství. Není divu, že naše zažívání hlasitě protestuje. (Profimedia.cz, ara)

Jestli nějaký orgán našeho těla nemá rád Vánoce, pak je to žaludek. Celý náš trávicí systém dostává ve sváteční čas pořádně zabrat, protože, ruku na srdce, často jsme schopni »stláskat« dohromady doslova cokoliv.

Řízek zapijeme vaječným koňakem a pak si dáme vanilkové rohlíčky s bramborovým salátem, k tomu nějaká ta sklenička a zase kousek řízku, potom smaženou rybu, vinnou klobásu, aby se to nepletlo, tak trochu salátu a další dobroty. Není divu, že naše trávení začne protestovat. Jak se potížím vyhnout a jak tedy na bolavé břicho?

Kliknutím zvětšete

Upozornění: Při zažívacích problémech, které trvají delší dobu, tedy více než cca tři dny, je vždy nutné navštívit lékaře. Většina babských rad totiž ulevuje, ale problém dlouhodobě neřeší.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.